Programma
Emma Bale website

Emma Bale

Emma Bale

dinsdag 26 oktober 2021

dinsdag 26 oktober 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit is het verplaatste programma van 27 maart 2020, 11 december 2020 en 4 juni 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum. 

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 


Met nummers als 'Run', 'Curaçao', 'Worth It' en 'Cut Loose' stond zangeres Emma Bale op jonge leeftijd meteen aan de top van de Belgische popmuziek. In 2017 werd ze de jongste MIA-winnares ooit, stond ze op Pukkelpop en Rock Werchter en gaf ze een optreden in een uitverkochte AB Club. Ondertussen heeft ze op 21-jarige leeftijd op verschillende Europese podia gestaan en werden haar pakkende popsongs met elektronische invloeden al meer dan 50 miljoen keer gestreamd. 

Nu is ze terug met de nieuwe single 'mind games'. Het is de tweede officiële single van Emma’s aankomende debuut album, gepland voor release in 2021.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Emma Bale
Op dinsdag 26 oktober 2021 geeft Emma Bale een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Emma Bale

mind games

Op dinsdag 26 oktober 2021 geeft Emma Bale een concert in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

Emma Bale

Cut Loose

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma