Programma
Emicida Lisboa09 1920x1080 Sem Texto 2

Emicida + Drik

Emicida + Drik

zaterdag 29 april 2023

zaterdag 29 april 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Emicida is al zeker tien jaar de fakkeldrager van rap in Brazilië. Na zijn succesvolle Netflix-concertdocumentaire ‘AmarElo’, bracht hij het gelijknamige album uit, dat hij een sociaal experiment noemt. Met het album, geïnspireerd op Braziliaanse poëzie, het idee van emotionele en spirituele volwassenheid en het idee van eenheid door liefde, creëert hij een stijl die hij 'Neo-samba' noemt.


De MC uit São Paulo staat in heel Brazilië en daarbuiten bekend om zijn freestyle- en battlecapaciteiten. Hij heeft zich ontpopt tot een van de meest invloedrijke culturele figuren van het land en praat en rapt openhartig over de Afro-Braziliaanse identiteit en het sociale klimaat in zijn thuisland.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Emicida
Emicida - Passarinhos ft. Vanessa Da Mata

Emicida

Passarinhos ft. Vanessa Da Mata

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma