Eloise Press artwork 3 min

Eloise + James Smith

Eloise + James Smith

donderdag 8 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Geboren in het Verenigd Koninkrijk en opgegroeid in Normandië, bracht Eloise haar vormende jaren door met de platencollecties van haar ouders, die varieerden van Jim Croce, The Eagles en Joni Mitchell tot de musicals van Steven Sondheim. Omdat ze, net als haar ouders, een carrière in de kunst ambieerde, begon ze haar droom na te jagen. Zo had ze de hoofrol in de Britse arthousefilm ‘Broken’ en was ze deels verantwoordelijk voor de soundtrack. Op latere leeftijd begon ze ook met het plaatsen van akoestische covers op Instagram. Zo ook een cover van Bruno Major’s ‘Second Time’. Dit leidde tot een duet met Major tijdens zijn show in London en werd ze vervolgens uitgenodigd om hem te vergezellen op zijn tour door de Verenigde Staten. Zo had ze een solo set, en droeg ze bij op keyboard en zang. Ook heeft ze haar talenten laten zien op tour met Sam Smith.


Na twee EP's, meer dan 100 miljoen streams en 150 optredens wereldwijd, zal haar aankomende debuutalbum ‘Drunk On A Flight’ haar rol als een van de meest opwindende nieuwe stemmen uit het Verenigd Koninkrijk vaststellen. Haar debuutalbum volgt haar twee veelgeprezen EP's ‘This Thing Called Living’ en ‘Somewhere In-Between’ op. Met ‘Drunk On A Flight’ verbreedt Eloise haar horizon en past ze haar popkennis toe op een veel breder palet aan geluiden. Het album is een coming-of-age liefdesbrief over het omarmen van het moment en is een diepe duik in de complexiteit van liefde en relaties, geïnspireerd door zowel waargenomen als Eloise's eigen datinggeschiedenis. Het is een hartverscheurende plaat die luisteraars in staat stelt te genieten van hun gevoelens, hoe rommelig of ingewikkeld die ook mogen zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Eloise
Eloise - Drunk On A Flight

Eloise

Drunk On A Flight

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma