Programma
LW Elmer 3 lagere res

Elmer

Elmer

donderdag 7 december 2023

donderdag 7 december 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: deze show is verplaatst naar de nieuwe datum 9 december 2023 en de nieuwe locatie Tolhuistuin. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over deze wijziging.

Elmer is rapper, producer en het alter-ego van de Amsterdamse actrice en theatermaker Merel Pauw. Met Elmer wil Merel haar liefde voor hiphop combineren met provocerende rauwheid, ontwapenende eerlijkheid en de kleurrijke visuele wereld van stripboeken. Vanuit een liefde voor Peaches, Mr. Oizo en de Jeugd van Tegenwoordig is Elmer’s muziek een combinatie van elektronische, funky beats, teksten met een flinke dosis humor en zelfspot, en nummers waarin Elmer eerlijk durft te zijn en rapt over bindingsangst, paniekaanvallen en zelfhaat. Elmers missie is om de Nederlandse hiphop scene diverser, theatraler en eerlijker te maken... met een shitload aan smerige grappen. Donderdag 7 december komt Elmer naar Paradiso voor de release van haar allernieuwste EP.

Line-up

Bovenzaal

  • Elmer
Elmer

Elmer

Suzan & Freek

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Elmer

Elmer

Je Vader

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma