Programma
Elf power

Elf Power

Elf Power

zaterdag 14 juli 2018

zaterdag 14 juli 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Elf Power is zo een band die aanbeden wordt door collega-muzikanten. De naar sixties psychedelica neigende indierockband uit Athens, Georgia mag R.E.M., The Shins en Wilco tot hun fans rekenen en nam muziek op met bandleden van Of Montreal en Neutral Milk Hotel. Elf Power werd in 1994 opgericht en heeft sindsdien meer dan 15 albums uitgebracht, waaronder één met folkrock-legende Vic Chesnutt en een flink aantal als onderdeel van het gerenommeerde Elephant Six label (the Apples in Stereo, the Olivia Tremor Control, Neutral Milk Hotel, Beulah).  Een prachtige carrière van een band die in 2018 nog staat als huis. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Elf Power

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Op zaterdag 14 juli staat Elf Power in Paradiso Amsterdam. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Haal hier je tickets.

All the World is Waiting

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma