Paradiso

Electronation 10 Year Anniversary

Electronation 10 Year Anniversary

zaterdag 28 juli 2012

zaterdag 28 juli 2012

Zaterdag 28 Juli markeert het einde van een tijdperk: het allerlaatste Electronation-feest ooit. Omdat dit tevens het tienjarige jubileum is van één van de meest legendarische evenementenorganisaties van Nederland, wordt de finale uiteraard op gepaste wijze gevierd. Alledrie de zalen van Paradiso worden afgeladen met Holland’s finest uit de electro, disco, house en techno, allemaal vrienden en bekenden die in de loop van de jaren iets hebben betekend voor, of bijgedragen hebben aan het succes van Electronation. De volledige opbrengst van dit spektakel komt ten goede aan Fight Cancer, ter ere van de in 2010 overleden oprichter van Electronation Roy Avni.

Om dit allerlaatste feest in stijl te vieren is een klassieke Electronation-favoriet naar Nederland gehaald: The Hacker. Deze Franse electro-held, onder andere bekend om zijn legendarische samenwerking met Miss Kitten (http://www.youtube.com/watch?v=GeLw1iFoXho), belichaamt de Electronation-sound als geen ander. Ook kan het illustere duo Terry Toner en Herr Arter niet ontbreken, zij bundelen wederom de krachten voor een van hun befaamde classics-sets.


Verder vertegenwoordigen Alden Tyrell (Live), Orgue Electronique (Live) en David Vunk de West Coast Sound of Holland en nemen Shinedoe en Bart Skils de Amsterdamse techno hoek voor hun rekening. Arjuna Schiks en Olene Kadar laten live horen waarom ook zij deel uitmaken van de rijke Electronation-geschiedenis. Als klap op de vuurpijl komen Nuno Dos Santos, Patrice Baumel en Darko Esser op volle oorlogsterkte voor de dag met hun vlaggenschip: 540 soundsystem!

Om deze enorme line-up compleet te maken is ook het Manual Music Orchestra van Paul Hazendonk aanwezig (bestaande uit hemzelf, Qbical, Thomas Lauren, Tundra en Commu) en natuurlijk alle klassieke Electronation-residents: Mason, Dax & Clockwork, Tron & Lecktrik, Dion & Whiplash, Jimnastics, The Hammeroids, Groove Addicts, PSTL en VJ Alex Kaseta zijn van de partij.

Kortom, deze allerlaatste Electronation kun je simpelweg niet missen!

Line-up

The Hacker (FR) // Shinedoe // Terry Toner vs Herr Arter // Olene Kadar (Live) // Mason

Bart Skils // 540 Soundsystem (Nuno Dos Santos, Patrice Baumel & Darko Esser)

Alden Tyrell (Live) // Orgue Electronique (Live) // David Vunk // Arjuna Schiks (Live)

Manual Music Orchestra (Paul Hazendonk, Tundra, Qbical, Thomas Lauren, Commu)

Dax & Clockwork // Tron & Lecktrik // Dion & Whiplash // PSTL

VJ Alex KasetaParadiso Programme

Programma