Programma
ELDERBROOK x HD 1

Elderbrook

Elderbrook

Wednesday 27 March 2019

Wednesday 27 March 2019

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Als Elderbrook maakt Alexander Kotz minimalistische elektronische beats die hij met zijn zachte zangstem begeleidt. De in Londen geboren Kotz speelde in zijn tienerjaren in een indie-rockband, waarbij hij zowel gitarist als zanger was. 

Een aantal jaren later ging hij volledig op in hiphop, nog voordat hij eindelijk zijn niche vond als elektronisch muzikant tijdens zijn studie. Zijn eigen stijl komt voornamelijk tot stand door de geluidsfragmenten die hij in het alledaagse leven opneemt zoals onverstaanbare stemmen, krakend ijs en vallende voorwerpen. Elderbrook werd wereldwijd bekend door zijn samenwerking met CamelPhat en de daar uit voortvloeiende hit 'Cola'. Het nummer werd in 2018 zelfs genomineerd voor een Grammy Award. Sindsdien is hij nog meer gedreven om zijn kijk op elektronische muziek met de wereld te delen. Hij bracht eind vorig jaar een EP uit en er daar blijft het zeker niet bij, want er zijn meer nieuwe nummers op komst. 

Line-up

Bitterzoet

  • Elderbrook
Hqdefault 190122 165422
Hqdefault 190122 165351

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma