Eerie Wanda Still Moon video 2 min

Eerie Wanda - Tuin Sessie inclusief diner

Eerie Wanda - Tuin Sessie inclusief diner

zondag 9 augustus 2020

zondag 9 augustus 2020

In Tolhuistuin - Tuin

Zaal open: 18:00, Zaal sluit: 18:45

€50 voor toegang concert + diner (excl. drankjes)

Op zondag 9 augustus geeft Eerie Wanda een intiem openluchtconcert inclusief diner in de prachtige tuin van Paradiso Noord - Tolhuistuin. Het navigatieadres is Tolhuisweg 3 in Amsterdam. 

Concert inclusief diner
Dit concert vindt plaats tijdens een diner in de tuin, verzorgd door de chefs van Restaurant THT. De kosten voor toegang tot het concert en het diner zijn €50 (incl. servicekosten). Drankjes dien je ter plekke af te rekenen. Heb je een voedselallergie of een speciale dieetwens? Laat dit alsjeblieft tijdig weten via [email protected].

Bij slecht weer vindt dit concert binnen plaats.

Eerie Wanda
Eerie Wanda is het geesteskind van audio- en beeldend kunstenaar Marina Tadic. Haar tweede plaat, Pet Town, is een oefening in afzonderlijke creativiteit. Gebruikmakend van minimale opnametechnieken, geeft Tadic gestalte aan deze tien nummers door zuivere intuïtie, terwijl ze haar inspiratie put uit eenzaamheid. Versterkt door Tadics melancholische teksten en de bezeten beheersing waarmee ze haar vocale boodschap brengt, krijgen de nummers een uitgekleed en spookachtig karakter. Als een mysterieuze, sjamanistische stem uit de toekomst, sust Eerie Wanda woelige pieken en dalen tot een rustgevend en verfijnd evenwicht. ‘Ik houd van het idee dat ik in contact sta met een andere dimensie die me de liedjes stuurt en dat ik ze kan vangen als ik op de juiste plek ben.’

Let op: dit concert wordt georganiseerd door de Tolhuistuin. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Tuin

  • Eerie Wanda
Eerie Wanda - Pet Town

Eerie Wanda

Pet Town

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma