Programma
Paradiso

Eefje de Visser + Sylvie Kreusch

Eefje de Visser + Sylvie Kreusch

Sunday 21 June 2020

Sunday 21 June 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitgesteld naar dinsdag 6 oktober. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Eefje de Visser op 21 juni is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op dinsdag 6 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The June 21st concert of Eefje de Visser is postponed to Tuesday October 6th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

=============

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoel geluid. Met haar solotour speelde Eefje de Visser vorig jaar al in Paradiso en clubs en festivals in binnen-en buitenland. Ze liet hier al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single 'Zwarte Zon' is de volgende stap in deze richting, een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Het vierde album van Eefje de Visser verschijnt in 2020.

Voorprogramma: Sylvie Kreusch

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Eefje de Visser
  • Sylvie Kreusch
Hqdefault 200303 162430

Eefje De Visser

Scheef

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200303 162430 1

Eefje de Visser

Zwarte Zon

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma