Programma
Editorsss

Editors

Editors

donderdag 24 oktober 2019

donderdag 24 oktober 2019

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

TICKETS ZIJN TE WINNEN VIA 3FM EN PLATOMANIA, ZIE DE TEKST VOOR DE JUISTE LINKS.

Editors komt naar Nederland voor een intieme akoestische show in Zonnehuis Amsterdam, het monumentale theater waar Paradiso het hele jaar door programmeert. Tickets zijn niet te koop en kunnen alleen gewonnen worden bij NPO 3FM (online en via de radio) en Platomania (online). Kijk op de websites voor meer informatie over het winnen van de tickets. 

Black Gold - Best of Editors
De Britse band Editors werd in 2003 opgericht in Birmingham en groeide door de jaren heen uit tot een van de grootste indierockbands van de wereld. Vanaf de puntige gitaarriffs op het debuut 'The Back Room' (2005) groeide ook het geluid naar stadionformaat, zoals dat op het zesde album 'Violence' (2018) te horen is. Absolute blikvanger is frontman Tom Smith met zijn diepe vocalen en theatrale voorkomen. In het Zonnehuis pakken ze het op 24 oktober intiem aan en spelen ze voor een kleinschalig publiek een akoestische show. Dit ter ere van het nieuwe compilatiealbum 'Black Gold - Best of Editors' dat op vrijdag 25 oktober uitkomt. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Editors
Hqdefault 191008 182828

Black Gold

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma