Programma
Paradiso

Edan & Paten Locke

Edan & Paten Locke

donderdag 21 april 2011

donderdag 21 april 2011

Verplaatst van Bitterzoet naar de kleine zaal van Paradiso. Reeds gekochte kaarten voor Bitterzoet blijven geldig voor Paradiso. Aanvang en prijs is ongewjizigd, zaal gaat open om 20.30 uur.

Hiphop-artiest Edan noemt zichzelf “The Humble Magnificent”. De manier waarop hij hiphop combineert met (psychedelische) rock en jazz samples is vernieuwend en verfrissend. Edan brak in 2005 door met het door hemzelf geproduceerde album ‘Beauty and the Beat’. In 2009 bracht hij de mixtape ‘Echo Party’ uit. Een halfuur durend samplebouwwerk waarbij een hele catalogus aan hiphopgeschiedenis wordt opengetrokken en door elkaar gehusseld. Paten Locke is ook wel bekend als Therapy, van de hiphopformatie Asamov. Zijn album ‘Super Ramen Rocketship’ kwam in 2009 uit bij het label Tres Records.

FreakinIll presents the Edan Appreciation Mix Een opwarmertje voor de Edan show gemixt door dj’s Illco & Bartfader. Vinyl only oldschool rap joints met een instrumental van Fumblin Over Words That Rhyme zodat je zelf je favoriete Edan verse er overheen kan rappen!

Paradiso Programme

Programma