Programma
Easylifetwitter2

Easy Life

Easy Life

maandag 18 februari 2019

maandag 18 februari 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit concert is verplaatst van maandag 18 februari naar donderdag 25 april 2019. Locatie, aanvang en prijs blijven ongewijzigd. Reeds gekochte tickets blijven geldig of kunnen tot 24 april 2019 worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie deze pagina.

De vijf bandleden van Easy Life delen een voorliefde voor hiphop, jazz en funk. Die stijlen weet de band te combineren met indie, slacker-rock en meer alledaagse invloeden van het regenachtige Leicester. Het resultaat zijn gelukzalige indiepopliedjes met een lichte schijn van hiphop en stuk voor stuk een catchy refrein. De onmiskenbare laidback sound perfect past bij de "Easy Life" levensstijl van de band. Op een pakkende groove communiceert de band een heldere boodschap over hedonisme, verleiding en eenvoud. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Easy Life
Hqdefault 181203 154835

Pockets

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma