Programma
Dvsn omslag

DVSN

DVSN

zaterdag 24 maart 2018

zaterdag 24 maart 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Vocalist Daniel Daley en producer Nineteen85 vormen samen dvsn. Het Canadese R&B duo zit bij het OVO Sound label van niemand minder dan popster Drake. 

Het duo debuteerde in 2015 met twee singles; "The Line" en "With Me". Ze kwamen echt in de spotlights toen een van deze singles al snel werd opgepikt door OVO Sound Radio op Apple's Beats 1 radio, waar hierna ook de logische stap volgde om bij het label aan te sluiten. 

In 2016 kwam het eerste album Sept. 5th uit, en kregen ze een plekje op het recordbrekende Views album van Drake op de track Faithful. Inmiddels bracht het duo dit jaar hun tweede album Morning After uit, met lovende recensies van alle kanten! 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • dvsn
Dvsn mood video

Mood

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma