Programma
DJI Photo

Durand Jones & The Indications + Day Fly (presented by The Great Escape)

Durand Jones & The Indications + Day Fly (presented by The Great Escape)

Thursday 10 May 2018

Thursday 10 May 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Presented by The Great Escape.
Als James Brown en Otis Redding een liefdesbaby hadden, was deze de frontman van Durand Jones & The Indications. De band rond de zanger met retro soulstem bracht hun naamloze debuutalbum uit in 2016. Een album dat erg goed werd ontvangen. Dit jaar komt de plaat opnieuw uit in deluxe-editie en gaat het vijftal uit Louisiana nog harder touren dan ooit. Vanaf SXSW in Austin tot The Great Escape in Brighton is de band on the road, om ook voor het eerst ooit zich te presenteren aan het Nederlandse publiek. 

Support: Day Fly
Britse zanger en songwriter Beau Nox is de nieuwe stem in de alternatieve pop scene. Samen met producer Rudy Jr., vormen deze twintigers Day Fly. Boiler Room noemde de Londense/Rotterdamse combinatie al als ‘’soul lovingly linking arms with alternative hip-hop with a smidgen of sing-a-long pop shaken in.’’ Door gladde tracks als "Magnet" wil je de rest van de dag niks anders meer luisteren. En nu het duo hun debuutalbum voor 2018 heeft aangekondigd, belooft er nog veel meer goeds aan te komen van dit opkomende duo.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Durand Jones & The Indications
  • Day Fly

Van het Sugar Mountain Blog:

Maxresdefault 23 180125 150820

Smile

Maxresdefault 21 180125 144252

Make A Change

Maxresdefault 22 180125 144313

True Love

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma