Programma
Wild Promo 1

Dummy

Dummy

Sunday 13 February 2022

Sunday 13 February 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het voorheen uitgestelde concert van Dummy op 13 februari 2022 is definitief afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets.

Drone-pop band Dummy uit Los Angeles maakt euforische, psychedelische gitaarsongs, maar weigert één artistieke richting in te slaan: geïnspireerd door sixties melodiëen en nineties noisepop, hoor je in hun muziek ook invloeden van jazz, new age en minimalisme terug. 

Dummy ontsprong in 2018 uit indie/shoegaze band Wildhoney: gitaristen Joe Trainor & Nathan O’Dell en drummer Alex Ewell vonden in duizendpoot (vocalist, bassist, toetsenist én art director) Emma Maatman de perfecte aanvulling voor de band. Na de release van EP's 'Dummy' en 'Ep2' in 2020, verscheen afgelopen oktober debuutalbum 'Mandatory Enjoyment', een album waarop zich een tegenstelling ontvouwt en toegankelijke nummers als 'Daffodils' samenkomen met experimentelere soundscapes en bittere teksten over de lasten van het moderne leven.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Dummy

Gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Pitchfork review

Dummy: Mandatory Enjoyment Album Review

“The Los Angeles band nods to various corners of psychedelic music while transcending its influences on this blissful and spacious debut album.”

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma