Programma
Drukwerk

Drukwerk - 16:00 uur

Drukwerk - 16:00 uur

zondag 8 november 2020

zondag 8 november 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 15:00, Hoofdprogramma: 16:00

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Dit programma is verplaatst naar 25 april 2021 om 16:00. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie.

==

De Amsterdamse Nederpopband Drukwerk werd in 1978 opgericht door zanger Harry Slinger en muzikanten Ton Coster, Joop May en Hans Witteveen. De bezetting van de groep bestaat anno 2020 nog steeds uit Harry Slinger, maar nu begeleid door zijn zoon Bram Slinger en muzikanten Bas Kors, Erik Bes en George Menkveld.

De eerste liedjes van Drukwerk in de jaren ’70 waren protestsongs tegen de sluiting van een jeugdhonk in Amsterdam-Noord, de opwekking van atoomenergie en nummers die gaan over vluchtelingenproblematiek en krakers. Landelijke bekendheid volgde na de release van hun eerste langspeler in 1981 met hierop de single ‘Je Loog Tegen Mij’, die op nummer 1 terechtkwam in de Nederlandse Top 40 én tot op heden te vinden is in Radio 2’s Top 2000.  In de tien daaropvolgende jaren bracht Drukwerk nog 7 studioalbums uit, tot de band in 1990 (tijdelijk) uit elkaar ging. In 2013 volgde er echter voor het eerst in ruim 25 jaar nieuw werk met het album ‘Tegen Beter Weten In’, in een nieuwe bezetting met onder meer Slingers zoon Bram in de gelederen. 

Op zondag 8 november geeft Drukwerk twee ‘Coronaproof’ concerten in de grote zaal van Paradiso in het kader van hun intieme ‘Grandcafé’ concertreeks.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Drukwerk
Drukwerk - Je Loog Tegen Mij

Drukwerk

Je Loog Tegen Mij

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma