Programma
Dries Roelvink

Dries Roelvink

Dries Roelvink

maandag 10 september 2018

maandag 10 september 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 01:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dries Roelvink werd in 1959 geboren in het hartje van de Jordaan. De zoon van een voetbaltrainer en een zangeres achtervolgde eerst het beroep van zijn vader, moeder Alie nam toentertijd platen op met onder meer Willy Alberti en Johnny Jordaan. Dries zong alleen na wedstrijden in het spelershome, maar deed toch eens mee aan een talentenjacht. Deze won hij direct, wat er voor zorgde dat de jonge Dries in 1985 zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing. Vrijwel direct was hij in het bezit van een platencontract.

Zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ liet niet lang op zich wachten. En vele andere hitnoteringen volgde, met onder meer ‘ Alleen Door Jou’, ‘Ik Kom Eraan (Route du Soleil)’ en ‘Plaatje Van Een Vrouw’. Met zoon Dave nam Roelvink enkele jaren geleden het nummer ‘Samen Door Het Leven’ op. Nu staat de zanger in Paradiso, op een steenworp afstand van zijn geboortegrond.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Dries Roelvink
Maxresdefault 36 180306 110920

Dave & Dries Roelvink - Samen Door Het Leven

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma