Programma
3 Dimensional by Dennis Larance mb

Dreamer Isioma

Dreamer Isioma

maandag 2 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Muziek is van essentieel belang geweest in het leven van Dreamer Isioma, een muzikant van Nigeriaans-Amerikaanse afkomst. Die begon op jonge leeftijd met viool, piano en muziektheorie en ontwikkelden een liefde voor muziek. Hoewel die aanvankelijk alleen christelijke rock, klassieke muziek, pop en Michael Jackson mocht luisteren vanwege het religieuze huishouden, verbreedde diens muzikale wereld zich later naar artiesten als Lady Gaga, Pierce the Veil, Chief Keef en de opkomende Chicago drill-scene.

Isioma kent veel succes met zijn hit ‘Sensitive’ en projecten ‘The Leo Sun Sets, ‘Goodnight Dreamer’ en ‘Princess Forever’, waardoor hij een cult-aanhang en positieve recensies van talrijke publicaties heeft gekregen. Hij wordt geprezen om zijn grensverleggende en universeel aansprekende stijl en heeft erkenning gekregen van grote namen zoals SZA en Janelle Monae.

Dreamer Isioma gebruikt die/hij voornaamwoorden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Dreamer Isioma
Dreamer Isioma

Dreamer Isioma

Sensitive

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Dreamer Isioma op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma