Programma
ZOE7103 Edit mb

DRAMA

DRAMA

zondag 3 december 2023

zondag 3 december 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

DRAMA is de samenwerking tussen producer Na'el Shehade's chique Chicago house-geïnspireerde productiestijl en zangeres Via Rosa. Via Rosa’s soulvolle vertolking is geïnspireerd door de improviserende aard van jazz en speelse patronen van hiphop en bossa nova. Het duo speelt in op de complementaire dynamiek van hun onwaarschijnlijke samenwerking door de lijnen tussen r&b en dance-pop, hartzeer en geluk te vervagen.

Tijdens de eerste jamsessies was de chemie duidelijk: Rosa's soulvolle stem klikte samen met Shehade's chique Chicago house-achtige productiestijl. Er ontstond een uniek geluid op twee EP's, 'Gallows' in 2016 en 'Lies After Love' in 2018, dat werd voortgezet op hun debuutalbum 'Dance Without Me' in 2020. DRAMA bracht nog een EP uit, 'Don't Wait Up' in 2022, die drie nummers bevat die continu in de hitlijsten staan, waaronder fanfavoriet '3 AM'. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • DRAMA
DRAMA

DRAMA

Tighjten It Up

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

DRAMA op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma