Programma
Paradiso

Douwe Bob - extra concert 26 november + Max Meser

Douwe Bob - extra concert 26 november + Max Meser

vrijdag 15 mei 2015

vrijdag 15 mei 2015

Het verplaatste concert van 22 mei. Reeds gekochte kaarten voor 22 mei blijven geldig voor dit concert.

De jonge singer-songwriter Douwe Bob Posthuma is een geboren en getogen Amsterdammer. Al op zijn zesde levensjaar kreeg hij zijn eerste pianoles en toen hij veertien was voegde hij hier gitaar en zang aan toe. Het maken van muziek leerde Douwe van zijn vader, Simon Posthuma, die deel uitmaakte van de kunstenaarsgroep The Fool en ontwerpen maakte voor onder andere The Beatles. Zijn moeder was actief als danseres, waardoor Douwe al snel in aanraking kwam met het muziekwereldje. Douwe Bob Posthuma werd in 2013 verkozen tot winnaar van de talentenjacht ‘De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’ met het nummer ‘Multi-Colored Angel’. In 2013 kwam zijn debuutalbum ‘Born In A Storm’ uit.

Max Meser heeft twee nationaliteiten: de Spaanse en de Nederlandse. Maar in essentie beschouwt hij zichzelf als een Europeaan. ‘Als je van jongs af aan naar The Beatles hebt geluisterd, dan kijk je automatisch over de grenzen heen,’ zegt hij. Geen speld tussen te krijgen. Smaaktechnisch past hij even goed bij jonge gasten uit het hier en nu zoals Miles Kane en Jake Bugg als bij de sixtiespop van bijvoorbeeld The Kinks en The Who. Voor zijn debuutalbum dat later dit jaar verschijnt, werkt hij samen met de veelgevraagde producer Matthijs van Duijvenbode (o.a. Tim Knol en Douwe Bob).

N.B. Dit concert is uitverkocht, maar er zijn wel kaarten verkrijgbaar voor het extra concert van Douwe Bob op 26 november.

Paradiso Programme

Programma