Programma
Douglas

Douglas Firs

Douglas Firs

woensdag 8 november 2017

woensdag 8 november 2017

In Bitterzoet

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Wegens promotionele verplichtingen in België is het concert van Douglas Firs verplaatst van Bitterzoet op 8 november naar de kleine zaal van Paradiso op zaterdag 10 maart 2018. De aanvang wijzigt van 21.00 uur naar 21.30 uur. De zaal gaat open om 21.00 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 9 maart worden geretourneerd bij Ticketmaster. 

Na een lange vakantie door Canada keert Gertjan Van Hellemont terug naar België met een koffer vol inspiratie en genoeg demo’s voor een nieuw album. Hij verzamelt zijn band: Simon Casier (Balthazar, Zimmerman) opnieuw op bas, Laurens Billiet op drums, Senne Guns (Admiral Freebee, Pomrad) wordt erbij gehaald om het analoge piano- en wurlitzergeluid van Sem Van Hellemont aan te vullen met een andere, digitalere geluidenwereld. En in deze bezetting neemt Douglas Firs het nieuwe album Hinges of Luck op. De plaat is een nieuw hoofdstuk voor Douglas Firs. Meer dromerige synths, zwoele elektronica en noise, maar met nog steeds de mix van hartverscheurende melancholie en rauwe rootsrock.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Douglas Firs
Maxresdefault 26
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma