Programma
Douglas

Douglas Firs

Douglas Firs

Saturday 10 March 2018

Saturday 10 March 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 21:30

Dit is het verplaatste concert van Douglas Firs dat oorspronkelijk op 8 november plaats zou vinden. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 9 maart worden geretourneerd bij Ticketmaster.

Na een lange vakantie door Canada keert Gertjan Van Hellemont terug naar België met een koffer vol inspiratie en genoeg demo’s voor een nieuw album. Hij verzamelt zijn band: Simon Casier (Balthazar, Zimmerman) opnieuw op bas, Laurens Billiet op drums, Senne Guns (Admiral Freebee, Pomrad) wordt erbij gehaald om het analoge piano- en wurlitzergeluid van Sem Van Hellemont aan te vullen met een andere, digitalere geluidenwereld. En in deze bezetting neemt Douglas Firs het nieuwe album Hinges of Luck op. De plaat is een nieuw hoofdstuk voor Douglas Firs. Meer dromerige synths, zwoele elektronica en noise, maar met nog steeds de mix van hartverscheurende melancholie en rauwe rootsrock.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Douglas Firs
Billy place
Maxresdefault 26

Shine 'em up Sadie

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma