Programma
Foto Katja Marijn1

Maryn Charlie & Katie Koss – What About You?

Maryn Charlie & Katie Koss – What About You?

donderdag 19 december

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 17,00

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Maryn Charlie
Maryn Charlie is een 25-jarige singer-songwriter uit Amsterdam, en onderzoekt in haar liedjes de worstelingen van Gen Z, met onderwerpen als zelfbeeld, zelfsabotage, sociale druk en geestelijke gezondheid. Met intieme melodieën en dynamische optredens brengt ze gesprekken over gevoelige onderwerpen op gang. In het afgelopen jaar nam ze deel aan de Rob Acda Awards, De Grote Prijs van Nederland, werd ze geprezen als trending talent van 3FM en maakte ze tijdens de Popronde een tour door Nederland als 3voor12-talent.

Katie Koss
Katie Koss, de van origine Oekraïense Katja Poltavets, betovert je met haar warme, lichthese stemgeluid. De muziek is een mix van jazz, soul en alternatieve pop. Geïnspireerd door Lianne la Havas, Amy Winehouse en Leon Bridges schrijft ze moderne gitaarliedjes met een nostalgische ondertoon. Haar stem is hierin figuurlijk maar ook letterlijk haar belangrijkste instrument; het verhaal in haar liedjes moeten inspireren.

Line-up

Bovenzaal

  • Maryn Charlie
  • Katie Koss

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma