Programma
ASHES DOPEBWOY Low Res COVER 1 1 SOCIALS 4x5 mb

Dopebwoy + Dessa

Dopebwoy + Dessa

woensdag 7 februari 2024

woensdag 7 februari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

In 2014 verwierf Dopebwoy bekendheid door producties voor onder anderen Yes-R, Jayh en F1rstman. Zijn debuutsingle 'Selecta' zag in 2016 het licht op het label Avalon, waarna zijn carrière in een stroomversnelling raakte. In 2017 bracht hij zijn eerste EP 'Nieuw Goud' uit. Met de single 'Cartier' brak Dopebwoy door in de Nederlandse hiphopscene, waarbij hij het record op Spotify verbrak als de meest gestreamde Nederlandstalige track ter wereld.

Het jaar 2018 bracht nog meer successen met zich mee, waaronder zijn bijdrage aan de platina-hit 'Loco' van Yung Felix en de track 'My Money' van $hirak, samen met Bizzey en Bokoesam. In 2019 lanceerde hij zijn album 'Forever Lit', met samenwerkingen met artiesten als Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna. Nummers als 'Walou Crisis' en 'Guap' werden beide platina. Zijn internationale invloed groeide gestaag in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Zijn recente projecten 'Hoogseizoen' en 'TURBULENTIE' behaalden samen meer dan 350 miljoen streams. Dopebwoy is vastbesloten om zijn opmars voort te zetten.

Support: Dessa

Line-up

Grote Zaal

  • Dopebwoy
  • Dessa
Dopebwoy

Dopebwoy

Cartier

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Dopebwoy op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma