ASHES DOPEBWOY Low Res COVER 1 1 SOCIALS 4x5 mb

Dopebwoy

woensdag 7 februari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 20,50

Voor leden

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

In 2014 verwierf Dopebwoy bekendheid door producties voor onder anderen Yes-R, Jayh en F1rstman. Zijn debuutsingle 'Selecta' zag in 2016 het licht op het label Avalon, waarna zijn carrière in een stroomversnelling raakte. In 2017 bracht hij zijn eerste EP 'Nieuw Goud' uit. Met de single 'Cartier' brak Dopebwoy door in de Nederlandse hiphopscene, waarbij hij het record op Spotify verbrak als de meest gestreamde Nederlandstalige track ter wereld.

Het jaar 2018 bracht nog meer successen met zich mee, waaronder zijn bijdrage aan de platina-hit 'Loco' van Yung Felix en de track 'My Money' van $hirak, samen met Bizzey en Bokoesam. In 2019 lanceerde hij zijn album 'Forever Lit', met samenwerkingen met artiesten als Boef, MHD, Yxng Bane en Frenna. Nummers als 'Walou Crisis' en 'Guap' werden beide platina. Zijn internationale invloed groeide gestaag in Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Zijn recente projecten 'Hoogseizoen' en 'TURBULENTIE' behaalden samen meer dan 350 miljoen streams. Dopebwoy is vastbesloten om zijn opmars voort te zetten.

Line-up

Grote Zaal

  • Dopebwoy
Dopebwoy

Dopebwoy

Cartier

Dopebwoy op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma