Programma
Donny Benét by cararobbins PORTRAIT

Donny Benét

Donny Benét

dinsdag 25 augustus 2020

dinsdag 25 augustus 2020

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)

Nederlands:
Het concert van Donny Benét is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op vrijdag 28 mei. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The Donny Benét concert is postponed to Friday May 28th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details.

Sophisticated Lover.  
Working Out.   
Konichiwa.

Het is slechts een greep uit de nummers van de onnavolgbare Donny 'The Don' Benét. Opererend vanuit Sydney, Australië brak hij in 2011 door met het album 'Don't Hold Back'. De plaat werd door de landelijke pers omschreven als "Prince on a serious budget cut". Het beste kun je Benét zien als het favoriete neefje van zowel Giorgio Moroder, Alan Vega en Michael McDonald. Binnenkort verschijnt de opvolger van het onvergetelijke 'The Don' en neemt hij een volledige band mee, The Donny Benét Show Band, naar Paradiso Noord.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Donny Benét
Op 25 augustus geeft Donny Benét een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op 25 augustus geeft Donny Benét een optreden in Paradiso Noord. Tickets zijn hier verkrijgbaar.
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma