Programma
Paradiso

Dondergrondse

Dondergrondse

Thursday 15 May 2014

Thursday 15 May 2014

Line-up:

23:30 - 0:15 DJ Cornelis

0:15 - 1:00 Electric Frenzy

1:00 - 2:00 Diamonds

2:00 - 3:00 Johannes en de Doper

3:00 - sluit Aardei Macht Frei


Aardbei Macht Frei invites:

Electric Frenzy DJ’s // Johannes en de Doper DJ’s //Very special guest: Diamondd DJ’s // DJ Cornelis (Case Mayfield) // e.a.

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting, maak ondertussen je eigen DIY fotoreportage met onze wegwerpcamera’s en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht.

Aardbei Macht Frei

Aardbei Macht Frei is het alias van Sarah Oranje. In een even prachtig als zacht aardbeienpark draait ze plaatjes, van Babyshambles tot K-Otic. Aardbei Macht Frei is je favoriete dj voor wie geen (dans)plaatje te fout is. Ze fleurt elk feest op met haar aardbeienpak en je lievelingsmuziek, van de linkerkant van het popcentrum tot de vieze, plakkerige rechterkant ervan, waar foute Glee-covers, Ke$ha en Nicki Minaj wonen. Vuige hiphop, prachtige pop, pompende baslijnen en mannen met baarden, Aardbei Macht Frei kan geen avond zonder. De steevaste afsluiter van een Aardbei Macht Frei set is uiteraard Strawberry Fields.

Johannes en de Doper

Johannes en de Doper zijn David en Jeroen, die hun lelieblanke opvoeding proberen te verbloemen door het draaien van alle maar denkbare muziek die dat niet is. Hiphop, soul of funk bijvoorbeeld. Een soort 3D-funk, zoals ze dat omschrijven. Moet je eigenlijk een keer horen. Op een feestje bijvoorbeeld!Gastenlijst? Ga naar de Facebook pagina van Dondergrondse en meld je aan voor het event.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma