Programma
Paradiso

Dondergrondse XMAS Special: Bird On The Wire, Star Raiders, Ravage! Ravage!, DJ Juju e.a.

Dondergrondse XMAS Special: Bird On The Wire, Star Raiders, Ravage! Ravage!, DJ Juju e.a.

donderdag 26 december 2013

donderdag 26 december 2013

Line-up: Bird On The Wire, Star Raiders DJ’s, Ravage! Ravage! DJ’s, DJ Juju e.a.
Gastenlijst? Voor de Kerstgedachte? Kijk op het Facebook event.

23:30 – 00:15 DJ Juju
00:15 – 01:00 Bird On The Wire (Live)
01:00 – 01:45 DJ Juju
01:45 – 02:30 Star Raiders DJs (feat. The Vagary)
02:30 – eind Ravage! Ravage! DJs

Dondergrondse XMAS Special
Begeef je Tweede Kerstnacht, na alle kerstdiners, kerstborrels en familieverplichtingen snel naar de Paradiso Kelder om de eerste Dondergrondse XMAS Special uit de geschiedenis mee te maken. Met een bijzondere en uiteenlopende line-up van Amsterdams’ beste indie dj’s, acts en hosts die de kalkoen voor jullie koud laten worden, en zorgen voor een onvergetelijke dansnacht in kerstsferen. En dat alles in het knusse, ondergrondse, kleinste zaaltje van Paradiso.

Bird On The Wire
De Amsterdamse folkpopband Bird On The Wire is terug op volle sterkte. Een nieuwe line-up, een aantal nieuwe ervaringen (waaronder een korte tour in New York) nieuwe liedjes en een nieuwe show zullen vanavond uw oren verwennen. Bird On The Wire maakt dromerige folkliedjes met een rauw randje gitaar en melodieuze pianodeuntjes en speelde al vaker in Paradiso, o.a. op het Indiestad festival.

Star Raiders DJs
Star Raiders is Julien Staartjes en Claire Granlund: een nieuw DJ-duo uit Amsterdam. Ze zijn tot elkaar veroordeeld, maar vullen elkaar als ying en yang moeiteloos aan. Hun set is een mix tussen (donkere) elektronische muziek, psychedelische gitaarmuziek en hitjes. STAR RAIDERS laat zich misschien het beste omschrijven als de soundtrack voor een redelijk chaotische trip down the rabbit hole. Denk Primal Scream, Charlatans, Blood Orange, Nicolaas Jaar e.a.

DJ Juju
De Amsterdamse DJ Juju kom je tegen op alle mogelijke feestjes in het ondergrondse circuit, en daarom een musthave op deze Kersteditie van Dondergrondse. Dansbare, hippe, vrolijke, opgewekte, melige en kerstige party-anthems – of zoals ze het zelf zegt: ‘DJ Juju, voor alle feestjes waar gedanst moet worden’.

Ravage! Ravage!
Dondergrondse XMAS Special wordt in stijl afgesloten met een DJ-set van Ravage! Ravage!, die moeiteloos het beste van de (new) wave, synthpop, tachtiger jaren en italo aan elkaar rijgt en de Kelder omtovert tot een dansbaar, extatisch geheel. Onmisbaar op deze afsluitende Dondergrondse van 2013.

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting, maak ondertussen je eigen DIY fotoreportage met onze wegwerpcamera’s en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma