Paradiso

Dondergrondse hosted by The Daily Indie - live: The Medics

Dondergrondse hosted by The Daily Indie - live: The Medics

donderdag 12 december 2013

donderdag 12 december 2013

23:30 – 00:15 The Daily Indie DJ team
00:15 – 01:00 The Medics (Live)
01:00 – 02:30 Go Back To The Zoo DJ team
02:30 – 05:00 The Daily Indie DJ team

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van directed_target_id=Paradiso Amsterdam omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie-initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in een kleine setting, maak ondertussen je eigen DIY fotoreportage met onze wegwerpcamera’s en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht. Vannacht is directed_target_id=The Daily Indie  aan zet die ook haar nieuwe magazine zal releasen!

THE MEDICS
In 2011 kwam het debuutalbum ‘Dance Into The Dark’ uit van de Utrechtse band The Medics. De band werd o.a. Serious Talent, trad op bij De Wereld Draait Door en kwam samen met bands als The Strokes, The Vaccines en Kasabian terecht op de soundtrack van FIFA 12. Nu is het tijd voor nieuw materiaal en dat gaat The Medics spelen op 12 december. Verwacht catchy gitaarpartijen, melodische synths, strakke drum- en baspartijen en een bijzonder energiek optreden met de hyperactieve frontman Daniel Langeveld. It’s on!

GO BACK TO THE ZOO DJ TEAM
Een Amsterdamse band die weinig uitleg nodig heeft. Na een aantal bijzonder succesvolle jaren met de ene na de andere knaller van een hit, komt de band binnenkort weer met nieuw materiaal. Op donderdag 12 december ga je dat waarschijnlijk nog niet horen, maar hoor je wel eens waar de jongens zelf graag los op gaan. Het Go Back To The Zoo DJ Team komt namelijk lekker plaatjes draaien om de voetjes van de vloer te houden na de set van The Medics.

Schrijf je in voor de gastenlijst via het Facebook Event: https://www.facebook.com/events/180532718807417/


Gastenlijst? Ga naar de Facebook pagina van Dondergrondse en meld je aan voor het event.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.


Paradiso Programme

Programma