Programma
Paradiso

Dondergrondse: hosted by The Daily Indie - Live: Eerie Wanda (Bombay Bicycle Club Afterparty)

Dondergrondse: hosted by The Daily Indie - Live: Eerie Wanda (Bombay Bicycle Club Afterparty)

donderdag 20 november 2014

donderdag 20 november 2014

Bombay Bicycle Club Afterparty // Line-up: The Daily Indie DJ's + Eerie Wanda (live). 

22:00 The Daily Indie DJ's
23:00 Eerie Wanda (Live)

00:00 - eind The Daily Indie DJ's

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting, maak ondertussen je eigen DIY fotoreportage met onze wegwerpcamera’s en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht.

The Daily Indie

The Daily Indie is een fysiek magazine dat zich richt op nieuwe en alternatieve muziek. Vol interviews, muziektips, columns, albumrecensies, een dikke concertagenda en een hoop losse rubrieken. Meer informatie over ons laatste nummer is http://www.thedailyindie.nl/#%21tdi-mag/c8ahier te vinden en bestellen kan gemakkelijk via onze http://www.thedailyindie.nl/#%21tdi-mag-webshop/c60webshop !

Naast het magazine brengt The Daily Indie regelmatig een digitale webkrant uit die de laatste ontwikkelingen rondom nieuwe muziek overzichtelijk op een rijtje zet.

In de digitale paper vind je een hoop muziektips, features, specials, albumrecensies en een volle concertagenda, zodat je heel makkelijk en overzichtelijk op de hoogte kan blijven van wat er allemaal is gebeurd en nog gaat komen!


Gastenlijst? Ga naar de Facebook pagina van Dondergrondse en meld je aan voor het event.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma