Programma
Paradiso

Dondergrondse hosted by The Daily Indie – Live: Our Minor Fall + The Daily Indie DJ Team

Dondergrondse hosted by The Daily Indie – Live: Our Minor Fall + The Daily Indie DJ Team

Thursday 9 January 2014

Thursday 9 January 2014

Our Minor Fall uit Amsterdam versterkt deze eerste Dondergrondse editie van het nieuwe jaar. De band maakt folkmuziek, geïnspireerd door Fleet Foxes, Boy & Bear en Local Natives. Melancholisch maar toch warm. Our Minor Fall was finalist van de Amsterdamse Popprijs en wint langzaamaan steeds meer zieltjes in Nederland, waaronder die van 3FM en 3voor12. Support your local scene!

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting, maak ondertussen je eigen DIY fotoreportage met onze wegwerpcamera’s en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht.


The Daily Indie is een DIY (of eerder Do It Together) iPad magazine dat zich richt op alternatieve muziek en de indie-scene. Het nieuwe platform besteedt aandacht aan de laatste internationale hypes, nieuw talent van eigen bodem en geeft ook upcoming labels en organisaties een plekje in de spotlight. The Daily Indie is een digitaal tijdschrift waarin diepgaande interviews, scherpe recensies en indie must-sees worden gebundeld. Naast een magazine is The Daily Indie een blog dat altijd op zoek is naar nieuwe muziek. Zo worden er elke dag nieuwe liedjes en videoclips gepost op de Facebook-pagina, en is er een uitgebreide Playlist op Spotify.


Gastenlijst? Ga naar de Facebook pagina van Dondergrondse en meld je aan voor het event.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma