Programma
Paradiso

Dondergrondse: hosted by Sweet Dreams - Live: Reindier

Dondergrondse: hosted by Sweet Dreams - Live: Reindier

donderdag 18 december 2014

donderdag 18 december 2014

PARADISO'S WEEKLY INDIE NIGHTS.

Met: DJ Bella en DJ Jael, Live: Reindier.

Reindier is een singer-songwriter, componist, entertainer en dromer die de grenzen van popmuziek verkent. Van melancholisch, duister, freaky naar levendig, opwindend, dromerig en hoopvol; de nummers van Reindier zijn niet zomaar in één hokje te plaatsen. "In de betovering die schuilt achter contrasten, vindt Reindier zijn inspiratie. Leve de diversiteit!"


Sweet Dreams
bestaat uit DJ’s Bella en Jael, voorheen bekend als Fuck Forever, die al meer dan een jaar de Dondergrondse nachten onveilig maken. Maar nu in een andere hoedanigheid: Sweet Dreams zorgt voor de ruigste, meest swingende rockhits uit de 60’s, de mafste anthems uit de 70’s en heerlijke dansbare pleasure’s uit de jaren 80. Een balans van hits, vergeten glorie, dansvloerknallers en meezingers in een alternatieve, spannende en vindingrijke mix, zoals je van de dames gewend bent. Kom en dans!

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht. Iedere donderdag een andere gastheer, iedere donderdag een verse line-up, en uw wekelijkse portie nieuwe muziek, feest en plezier. Kijk voor het laatste nieuws op de Dondergrondse Tumblr of op Facebook.

Gastenlijst? Ga naar de Facebook pagina van Dondergrondse en meld je aan voor het event.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma