Programma
Paradiso

Dondergrondse: hosted by Sweet Dreams - Live: Alkaloid

Dondergrondse: hosted by Sweet Dreams - Live: Alkaloid

donderdag 13 november 2014

donderdag 13 november 2014

PARADISO'S WEEKLY INDIE NIGHTS


Sweet Dreams bestaat uit DJ’s Bella en Jael, voorheen bekend als Fuck Forever, die al meer dan een jaar de Dondergrondse nachten onveilig maken. Maar nu in een andere hoedanigheid: Sweet Dreams zorgt voor de ruigste, meest swingende rockhits uit de 60’s, de mafste anthems uit de 70’s en heerlijke dansbare pleasure’s uit de jaren 80. Een balans van hits, vergeten glorie, dansvloerknallers en meezingers in een alternatieve, spannende en vindingrijke mix, zoals je van de dames gewend bent. Kom en dans!

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht. Iedere donderdag een andere gastheer, iedere donderdag een verse line-up, en uw wekelijkse portie nieuwe muziek, feest en plezier. Kijk voor het laatste nieuws op de Dondergrondse Tumblr of op Facebook. 

Alkaloid is een experimenteel elektronisch muziek project welke al vele vormen gekend heeft. Het begon als een solo project van producer Rob Kanters, waar voornamelijk gezocht werd naar niet bestaande overlappingen tussen diverse uiteenlopende muziekstijlen. Met de samenwerking tussen vocalist Tom Besuyen en gitarist David Van Gils wordt er live een intens donkere maar groovy sfeer gecreëerd waarin veel ruimte is voor gelaagde improvisatie begeleid door zeer dansbare clubby beats. De eerste EP in deze bezetting, ‘Live By Accident’ genaamd, werd al snel een feit en is recent uitgebracht op het Haagse label Antilounge.

www.projectalkaloid.com

Gastenlijst? Ga naar de Facebook pagina van Dondergrondse en meld je aan voor het event.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma