Programma
Paradiso

Dondergrondse hosted by INDIE INDIE – Live: The Icarus Line

Dondergrondse hosted by INDIE INDIE – Live: The Icarus Line

donderdag 7 november 2013

donderdag 7 november 2013

Al ruim 15 jaar staat https://www.facebook.com/events/600819616649363/">The Icarus Line uit L.A. garant voor de meest scherpe, compromisloze gitaarrock van het Westelijk Halfrond. En dan zijn we nog niet begonnen over hun destructieve optreden. Onlangs maakten ze hun zelfbenoemde predicaat ‘Last Rock ‘n Roll Gang’ meer dan waar toen ze in hun hometown, als voorprogramma van The Cult, het boe-roepende publiek trakteerden op een v=vqTO3LOeU9Y">halfuur durende feedback-symfonie in de traditie van Stooges’ “v=AFp73sqwNfU">LA Blues“. Want het voorzetten van tradities kan je beter overlaten aan deze rebellenclub rondom meesterbrein Joe Cardamone, blijkt maar weer op hun zesde langspeelplaat. Niet meer dan 8 nummers zijn nodig om ons te overtuigen dat we voorlopig niet dichter bij de ware rock ‘n roll-geist komen dan The Icarus Line. En wie er https://www.facebook.com/events/600819616649363/">7 november in Paradiso bij is, ervaart wel waarom. White Lies zorgen nadien voor een DJ set.

Line-up: The Icarus Line (live, 23.30 uur) + INDIE INDIE dj’s e.a.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting, maak ondertussen je eigen DIY fotoreportage met onze wegwerpcamera’s en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht.

In korte tijd is INDIE INDIE uitgegroeid tot één van de belangrijkste independent muziekplatformen van Amsterdam, met focus op de nieuwste muzikale talenten uit de hele wereld. Door middel van video’s, concertagenda’s en uitgebreide fotoreportages op indieindie.nl worden lezers ondergedompeld in het huidige aanbod van indiebands en worden de krenten moeiteloos uit de pap gevist. Daarnaast organiseert INDIE INDIE de beruchte en zeer succesvolle INDIE INDIE events op de meest uiteenlopende locaties van Amsterdam. Bands als Holograms, Paws en Lower zijn al langsgekomen. Voor Dondergrondse verhuizen de veelbesproken INDIE INDIE avonden voor een keer per maand naar de Kelder van Paradiso. Gastenlijst? Ga naar de Facebook pagina van Dondergrondse en meld je aan voor het event.

Paradiso Programme

Programma