Programma
Paradiso

Dondergrondse hosted by Dark Allies - Live: Crime, Voin

Dondergrondse hosted by Dark Allies - Live: Crime, Voin

donderdag 31 oktober 2013

donderdag 31 oktober 2013

Dark Allies No 4 † Halloween Edition

Line-up: Crime (live) + DJ's Voin (Blitz Club Berlin) † Ravage! Ravage! † Trish Trash

Tijdens Noodlanding! wordt de kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting en sluit af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht.

DARK ALLIES is de Dondergrondse nacht gehost door Ravage! Ravage! Verwacht synthpop, electro, cold- en new wave, uit begin jaren '80 en anno nu. Van Fad Gadget naar The Knife, van Depeche Mode naar Cold Cave, in de batcave van Paradiso. Gastenlijst? Ze jezelf op "Going" op de event page en stuur een berichtje naar de Dark Allies Facebook page.Crime (live) † Berlin

Crime is een duo uit Berlijn bestaande uit Mika Risiko en Sarah Adorable. Ze mixen post-witchhouse (ja, dat bestaat schijnbaar al) met goth-electro, dat een beetje klinkt als Planningtorock met Brian Molko op vocalen. Spannend, dus. En als deze live opname representatief is, wordt het live nog veel spannender: http://vimeo.com/6194133

Al mag het ook best zo:Voin (dj set) † Blitz, Berlin

Dark Allies is supertrots dat Voin komt draaien. Voin geeft namelijk zelf hèt feest waar Dark Allies verliefd op is: Blitz, in Berlijn. Ja, Blitz, naar het feest in Londen van begin jaren '80, waar de carrières van jaren '80 iconen als Boy George en Visage wortel schoten. Verwacht muziek uit die tijd, gemixt met de new romantics/dark wave van nu. It's Blitz!
En verder dj sets van Trish Trash (Grauzone) en Ravage! Ravage! (Dark Allies), die de nieuwe EP, Eat Your Melancholy, van zijn gelijknamige band zal presenteren.

Paradiso Amsterdam
The Batcave/Kelder
Thursday August 8
23:30 - LA†E

Entree € 5 incl. daglidmaatschap


“Non Stop Ecstatic Dancing”

http://www.paradiso.nl/">www.paradiso.nl
http://www.darkallies.nl/">www.darkallies.nlUitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma