Programma
Paradiso

Donavon Frankenreiter + Adam Topol

Donavon Frankenreiter + Adam Topol

dinsdag 1 november 2016

dinsdag 1 november 2016

Voordat Donavon Frankenreiter aan zijn muzikale carrière begint, is hij professioneel surfer. Op achtienjarige leeftijd begint hij met muziek maken. Eerst in verschillende bands, waaronder Sunchild waarmee hij twee albums uitbrengt.

In 2001 richt Donavon zich op solo-werk. Hij tekent een platencontract  bij Brushfire Records, het label van zijn goede vriend Jack Johnson die hij eerder heeft leren toen hij in zijn surfperiode een kamer huurde bij zijn ouders op Hawaii. Hij debuteert met zijn gelijknamige album in 2004. In de jaren die volgens, verschijnen er nog eens zes studioalbums.

Sinds afgelopen najaar is aan dit rijtje de full length ‘The Heart’ toegevoegd. Hierop staan elf sfeervolle akoestische tracks in de lijn van zijn vorige werk. Echter zijn de liedjes met een emotionele insteek geschreven. Donavon zegt hierover: “All these songs are as close to me singing from the heart as I can. It's a complete record; the songs are intertwined. I had to call it 'The Heart,' that was the theme of the record.”

Paradiso Programme

Programma