Programma
Paradiso

DOG DAY DISCO

DOG DAY DISCO

vrijdag 20 november 2009

vrijdag 20 november 2009

DJ's: Mr. Wix, Sandeman, Tron, RobotRock en Lustige Lola & Weltschmerz.

Luister en download hier de Dog Day Disco Promo-mixtape van DJ Tron:

DOGDAYDISCOPROMOMIX

Na het succes van Dog Day Disco in de leeuwenkooi tijdens Valtifest afgelopen september hebben RobotRock en Eenheidsworst andermaal de handen ineengeslagen voor een super Dog Day Disco in de Grote Zaal van Paradiso na afloop van London Calling.

Disco is even vergeten en verdrongen door het electro, house en techno geweld.  Maar nu kunnen dansfanaten hun geluk niet op met de terugkomst van deze muziekstijl. Wel met een tikje minder glitters dan voorheen. Europese disco waarin de gitaar niet ontbreekt, spant tegenwoordig de kroon. Esser, de Golden Boy van de Britse samplepop staat deze avond garant voor een dansbaar live optreden. Daarnaast draait een volledige Amsterdamse-disco-brigade bestaande uit: DJ’s Mr. Wix, Sandeman, Tron, RobotRock en Lustige Lola & Weltschmerz. Van Sebastien Tellier en La Roux tot Annie en Giorgio Moroder, van I-F tot en met Mr. Oizo. Poppy disco met een scherpe edge, cosmicdisco-made-in-space en italo om van te glimmen, een beetje laser-electro, zolang er maar hard op te (disco)dansen valt.

Eenheidsworst presenteert: 'De Braderie'. Laat ter plekke een super disco shirt persen. Met wolven, paarden, kittens, indianen of natuurlijk (met) een hondje erop! Alles voorzien van de nodige regenbogen en glitters.

 

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.
Paradiso Programme

Programma