Programma
Paradiso

DOG DAY DISCO

DOG DAY DISCO

zaterdag 27 februari 2010

zaterdag 27 februari 2010

Dog Day Disco is terug in Paradiso! Na een bomvolle Dog Day Disco-editie afgelopen november en een hele spannende editie tijdens Valtifest op de N.D.S.M. werf, pakt Dog Day Disco op zaterdag 27 februari extra groot uit in alle drie de zalen van Paradiso!

Headliner is het Belgische Villa. Deze heren deden afgelopen zomer stof opwaaien met hun superfijne remixen van onder andere Anita Meyer en Ali Love, ook brachten ze op Eskimo Recordings het `Cosmic Balearic Beats Volume 2´ album uit. Naast Villa draaien Mr. Wix en residents DJ´s Lustige Lola & Weltschmerz en Atomica (RobotRock), de Kelder wordt omgetoverd tot een Sputnik Space Disco met DJ's Meneer de Beer en Job de Wit. In de Sputnik Space Disco zullen de Russiche wodka, spaceshuttles en space disco niet ontbreken!

Poppy disco met een scherpe edge, cosmicdisco-made-in- space en italo om van te glimmen, een beetje laser-electro, zolang er hard op te (disco)dansen valt, dan is het Dog Day Disco. Muzikaal vernieuwend en niet te voor de handliggend, maar bij Dog Day Disco worden de echte discocliche´s worden niet uitgesloten. Van Donna Summer tot Golden Filter, van Fan Death en the Swiss tot Giorgio Moroder. 

Luister hier de Dog Day Disco Mixtape!

Eenheidsworst presenteert: 'De Braderie'. Laat ter plekke een super disco shirt persen. Met wolven, paarden, kittens, indianen of natuurlijk (met) een hondje erop! Alles voorzien van de nodige regenbogen en glitters. Nu ook: cakejes versieren!

Line up:

Villa (BE). Villa is een Belgisch, en door velen briljant genoemd, trio bestaande uit de twee DJ´s Fredo & Thang en componist Seba. De laatste tien jaar maken zij vanuit Gent onder meer remixen voor artiesten als Ali Love en Dan Le Sac & Scroobius Pip, die dan weer grijs gedraaid worden door DJ´s als Erol Alkan en Aeroplane. Villa mixte ook `Cosmic Balearic Beats Volume 2´ (dat uitkwam bij Eskimo Recordings), door Laurent Garnier "A perfect summer mix" genoemd, en werkt nu aan een Villa EP die in het voorjaar zal verschijnen.

DJ Atomica is de vrouwelijke, maar niet minder brutale, helft van het Amsterdamse DJ-duo RobotRock, dat weer bekend is van de succesvolle RobotRockfeesten en optredens op of in Lowlands, Valtifest, Jimmy Woo, Paradiso,  M.U.L.T.I.S.E.X.I. en vele andere feesten. Waar RobotRock indie, elektro, rock en disco mixt, is Atomica solo meer van de vette disco- en dansvloerkrakers van Fan Death, The Golden Filter, Donna Summer, Lindstrom en The Swiss.

Lustige Lola und Weltschmerz is een Amsterdams DJ-duo dat bestaat uit de ondernemende types annex eeuwige studenten Sanne Huijsmans en Elant Wijtman. Na een magisch weekeinde in Berlijn besloten ze ooit hun eigen stad op samen muzikaal stelten te gaan zetten, met stampende Parijse elektro, vuige Berlijnse klanken, obscure disco en cultklassiekers. De laatste tijd wijden zij zich voornamelijk aan nu-disco, waarvan ze ook een hete set door Paradiso zullen slingeren. Hotjes en hitjes, zoals dat al aansloeg in onder meer de Melkweg, Paradiso, de Stubnitz en op festivals als Lowlands en Valtifest.

Mr. Wix is de Amsterdamse DJ die gevarieerde feesten overheerst met zijn funky allround- stijl. Van hiphop tot broken beats en R&B, hij draait het allemaal en brengt zijn publiek genadeloos tot bewegen. Voor Dog Day Disco graaft Mr. Wix al zijn beste disco klassiekers op, poetst ze af en verzorgd een stomende discoset.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma