Programma
GROUNDS CANADA 00 21 09 16 Image fixe017

Documentaire: Grounds

Documentaire: Grounds

zondag 20 augustus 2017

zondag 20 augustus 2017

Zaal open: Invalid Date, Hoofdprogramma: 15:00

Entree op first come, first serve basis

Tien jaar lang documenteerde Raphaël Stora,  hip-hop danser uit de jaren 2000, het dagelijkse leven van urban dansers in Parijs. Met deze film brengt hij ons naar een onbekende wereld die te vaak vergeten wordt ten opzichte van andere artistieke disciplines. Maar de creativiteit, dynamiek en talenten van de street dance verdienen zeker ook een plaats in het voetlicht. Deze serie is meer dan een getuigenis. Het gaat over de  persoonlijke zoektocht van de maker die samenvalt met de vluchtige herinnering aan een stad en zijn legendarische figuren en plaatsen. Bekijk de trailer hier.

De regisseur Raphael Stora is aanwezig voor een Q&A na afloop.

Entree is gratis op een first come, first serve basis. Je hebt de mogelijkheid een bedrag naar keuze te betalen als waardering voor de film. Wees op tijd want vol is vol.

Gesproken taal : Frans
Taal ondertiteling : Engels

Summer Dance Forever
Dit programma maakt onderdeel uit van Summer Dance Forever, een internationaal urban dansfestival in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.summerdanceforever.com.


Kijk hier voor het hele festivalprogramma van Summer Dance Forever.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  Packages

  Naast de losse kaarten bieden we ook packages aan, deze bieden een fikse korting op losse kaarten. Zie hier voor meer informatie over packages.

  Merchandise

  Artikelen van dit programma zijn te koop in de webshops van paradisowinkel.nl.

  Paradiso Programme

  Programma