Programma
Django django 2023

Django Django + Low Island

Django Django + Low Island

woensdag 22 november 2023

woensdag 22 november 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Na afloop van het concert van Django Django, kun je in Paradiso blijven voor een afterparty in de Kelder met dj-duo Charlie Avalon voor een set vol dansbare, alternatieve elektronica met stevige baslijnen.

Django Django wordt al sinds het uitkomen van het titelloze debuut in 2012 gewaardeerd om hun speelse combinatie van melodieuze gitaarpop en elektronica. Na het succes van de plaat met daarop instant-hits als ‘Default’ en ‘Waveforms’ maakt de Britse psychedelische popband ook met de twee opvolgers indruk. Het in februari 2021 uitgekomen vierde album ‘Glowing in the Dark’ wordt wederom goed onthaald, afgeleid aan de lovende recensies van onder meer Uncut, Mojo, DIY Magazine en de Volkskrant. Met het kersverse album 'Off Planet' op zak, bewijst Django Django maar weer dat ze het schrijven van vindingrijke en dansbare popnummers nog lang niet zijn verleerd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Django Django
  • Low Island

Django Django

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma