Programma
Banner event Disco tropicana

Disco Tropicana

zaterdag 10 augustus

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59

Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Op zaterdag 10 augustus strijkt de rondtoerende karavaan van Disco Tropicana neer in Paradiso. Disco verdient nog een decennium, daar is Disco Tropicana van overtuigd. Daarom brengen zij een frisse mix met het beste van toen en het lekkerste van het heden. Géén standaard disco-avond met alleen maar golden oldies, maar allerlei heerlijke disco-invloeden vanaf de jaren '80 tot nu.

Verwacht de beste discohits, pumpin' funky house, disco-klappers en disco-inspired songs tijdens een gezellige avond waar de funky tracks je om de oren vliegen. Van Purple Disco Machine tot Donna Summer, van Armand van Helden tot Earth Wind & Fire, van Sophie Ellis Bextor tot Mousse T, van Dimitri From Paris tot Jamiroquai. Herkenbaar, maar zeker niet standaard!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Groove Supplier
  • Groove Safari
  • Nothing But Funk
Disco Tropicana

Disco Tropicana

Paaspop Festival aftermovie

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma