Programma
Dirk Scheele In Holland staat een huis Gerhard Witteveen bijgesneden

Dirk Scheele

Dirk Scheele

Sunday 6 October 2019

Sunday 6 October 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 10:30, Hoofdprogramma: 11:00

 • Programma met zitplaatsen

Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals 'Lieveheersbeestje', 'Ik loop als een beer' en 'De fruitshake'. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken. In zijn voorstelling 'In Holland staat een huis', een groot meezingfeest voor jong en oud, speelt Dirk samen met een liveband de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan helemaal op z’n Dirks.

Natuurlijk komen grote Oudhollandse hits zoals 'Ik zag 2 beren', 'Op een grote paddenstoel' en 'De wielen van de bus' voorbij. En wat dacht je van 'Hoofd, schouders, knie en teen' in een rockversie en 'In de maneschijn' in een fluisterversie? Maar Dirk en zijn band spelen ook een paar Nieuwhollandse liedjes: hoe zouden liedjes uit andere culturen klinken in het Nederlands? En lukt het Dirk om samen met de kinderen in de zaal zelfs een heel nieuw kinderliedje te maken? Ook Dirks eigen kinderhits zullen uiteraard niet ontbreken. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Dirk Scheele - Op een klein stationnetje

  Dirk Scheele - Op een klein stationnetje

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma