Programma
DIIV persfoto 2

DIIV @ 30 years TOUTPARTOUT

DIIV @ 30 years TOUTPARTOUT

zondag 15 december

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 17:30, Hoofdprogramma: 18:00

Ticket € 31,30

Voor leden

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

DIIV is het project van singer-songwriter, gitarist en multi-instrumentalist Zachary Cole Smith uit New York, die zijn sporen verdiende als drummer van Beach Fossils. DIIV put muzikaal inspiratie uit shoegaze, indierock, dreampop en grunge. De band bracht in 2011 hun succesvolle debuutplaat 'Oshin' uit, opgevolgd door langspelers 'Is The Is Are' in 2016 (door Pitchfork bekroond tot een van de tien beste albums van dat jaar) en 'Deceiver' uit 2019. In de lente van 2024 brengt DIIV hun langverwachte vierde album 'Frog in Boiling Water' uit en speelt aan het einde van het jaar in de Grote Zaal van Paradiso tijdens 30 years TOUTPARTOUT. 

30 years TOUTPARTOUT
Het Europese boekingskantoor voor alternatieve muziek TOUTPARTOUT blaast dertig kaarsjes uit in 2024 en dat wordt gevierd met een aantal verjaardagsconcerten verspreid door Europa. In samenwerking met Paradiso viert het in Gent gevestigde agentschap ook haar verjaardag in Amsterdam. Het eerste bevestigde concert is DIIV, binnenkort volgen meer namen. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • DIIV
DIIV

DIIV

Raining On Your Pillow

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma