Programma
Diggy Dex foto door Daniel J Ashes WEB2

Diggy Dex + Terilekst

Diggy Dex + Terilekst

dinsdag 19 december 2017

dinsdag 19 december 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Zijn clubtour ‘Golven’ met live band is voorbij en de lovende recensies stroomden binnen. Nu Diggy Dex de smaak te pakken heeft, gaat hij met een aantal shows in 2017 weer op tour.

September 2016 kwam zijn album ‘Golven’ uit met daarop de inmiddels platina hit ‘Treur niet (Ode aan het leven)’.
Diggy Dex was in november 2016 te zien in het TV-programma ‘Ali B op volle toeren’. Aan deze aflevering werkte ook Boudewijn De Groot en Herman van Veen mee. Hieruit is de prachtige hit ´Ik Huil Alleen bij Jou´ uitgekomen.

Voorprogramma: Terilekst

Terilekst is een bekende naam in de Nederlandse Hip-Hop scene. Hij produceerde voor oa. Extince, Jiggy Djé, Childish Gambino en Kohfie Konnect.
Dit jaar verscheen zijn eerste volledig instrumentale album Turquoise (label: Noah's Ark), dat door Giel Beelen werd uitgeroepen tot “plaat van de week”.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Diggy Dex
  • Terilekst
Diggy Dex foto door Daniel J Ashes WEB2
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma