Programma
De Wolff press pic

DeWolff + Elephant + Wim Behre

DeWolff + Elephant + Wim Behre

zaterdag 19 maart 2022

zaterdag 19 maart 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 30 december 2021 en 23 februari 2022. Tickets gekocht voor die datums blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Belangrijk:  Dit programma is 1G, wat inhoudt dat je een negatieve testuitslag moet kunnen tonen aan de deur. Om toegang te krijgen, neem je het volgende mee:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Een negatieve testuitslag in de CoronaCheck-app of op papier. Let op: deze test moet geboekt zijn via testenvoortoegang.org.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code van je testuitslag in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. Check deze pagina voor meer informatie.

De heren van DeWolff weten van geen stoppen. Met maar liefst acht albums, twee live-albums, twee EP's en een album samen met het Metropole Orkest weet de band een nieuw hoofdstuk te schrijven in de Nederlandse roots-rock geschiedenis. In februari brachten Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel hun nieuwe album genaamd 'Wolffpack' uit, waarmee ze weer een typerende mix wisten te maken van bluesrock, psychedelia en een vleugje soul. Het drietal is al jarenlang graag geziene gast op de Europese podia en een liveshow van DeWolff is dan ook een garantie op een goede avond uit. 

Voorprogramma's: Elephant & Wim Behre

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • DeWolff
  • Elephant
  • Wim Behre
Hqdefault 220211 140707

Album release show (full concert)

Hqdefault 220211 140707 1

Bona Fide

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma