Programma
Paradiso

DeWolff + The Grand East

DeWolff + The Grand East

Thursday 4 February 2016

Thursday 4 February 2016

Psychedelische southern rockband van eigen bodem DeWolff presenteert op 4 februari hun nieuwe album ‘ROUX-GA-ROUX’ in Paradiso.

Tijdens de releaseshow van 'ROUX-GA-ROUX' wordt DeWolff bijgestaan door vele muzikale vrienden. Gitarist Pablo van der Poel: “We zijn mega-siked dat we eindelijk weer met een nieuw album kunnen komen. En al helemaal op het een release te geven die het verdient. In Paradiso met al onze vrienden. Wie? Dat gaan jullie nog wel horen.”

'ROUX-GA-ROUX' verschijnt op het eigen label Electrosaurus Records, in samenwerking met Suburban Records. In deze combinatie werd afgelopen zomer al succesvol het livealbum 'Live & Outta Sight' uitgebracht.

In de acht jaar sinds DeWolff het daglicht zag is de band uitgegroeid tot één van de grootste live bands van Nederland. De band bracht in de tussentijd vijf studio albums uit. Ook live wist DeWolff zichzelf op een unieke wijze te vertonen: onuitputtelijke energie, grenzeloos enthousiasme en één groot avontuur op het podium; Met een play-like-it’s-the-last-show-you’ll-ever-play-mentaliteit die anno 2015 haast niet meer voorkomt.

Paradiso Programme

Programma