Programma
LEAD IMAGE Devendra 0221 edit1 REVISED 4

Devendra Banhart + John Moods

Devendra Banhart + John Moods

dinsdag 28 november 2023

dinsdag 28 november 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Professionele excentriekeling en freakfolkwonderkind Devendra Banhart is terug. De Amerikaanse singer-songwriter en kunstenaar werd geboren in Texas en groeide op in Venezuela. Net toen hij zijn studie aan de kunstacademie van San Francisco had afgebroken, werd zijn muziek ontdekt door Michael Gira, Swans-zanger en eigenaar van Young God Records. In 2005 brak hij wereldwijd door met de plaat ‘Cripple Crow’, met zijn inmiddels bekende Banhart-stijl: alternatieve folkliedjes in het Spaans en Engels, afwisselend vrolijk, vreemd, melancholiek en lief. Zijn meest recente plaat ‘Ma’ uit 2019 krijgt dit jaar een opvolger in de vorm van zijn elfde studioalbum, getiteld ‘Flying Wig’, welke met Cate Le Bon tot stand is gekomen.

Support: John Moods

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Devendra Banhart
  • John Moods

Devendra Banhart

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma