Programma
Deus

dEUS + Compact Disk Dummies

dEUS + Compact Disk Dummies

Monday 9 September 2019

Monday 9 September 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

dEUS speelt ook op dinsdag 10 september in Paradiso.

"The Ideal Crash is de frontale botsing tussen de tegendraadse rock-'n-razernij van dEUS en de bitterzoete pop die zijn voorzitter Tom Barman ejaculeert" en "een uit pure klasse opgetrokken oplawaai die het gros van de internationale concurrentie op haar plaats lazert" schreef Humo in maart 1999 over het toen net uitgekomen derde album van de Belgische artrockers. Dat dat dit jaar precies twintig jaar geleden is, is niet onopgemerkt gebleven. In het kader van het succesalbum speelt dEUS twee avonden op rij 'The Ideal Crash' integraal in Paradiso. Het album is tevens in geremasterde versie opnieuw uitgebracht als vinyl boxset en op cd. 

De band verwacht daarnaast eind dit jaar een nieuw album uit te kunnen brengen, de achtste in hun 28-jarig bestaan. Misschien dat we daar vanavond ook nog iets van gaan horen..

Voorprogramma: Compact Disk Dummies

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • dEUS
  • Compact Disk Dummies
Hqdefault 190513 094835

The Ideal Crash

Hqdefault 190513 115419

Instant Street

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma