Programma
Copy of image00005

Destin Conrad + Sasha Keable

Destin Conrad + Sasha Keable

woensdag 24 mei 2023

woensdag 24 mei 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Destin Conrad in Bitterzoet op woensdag 24 mei is verplaatst naar Paradiso. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Destin Conrad is éen van meest belovende r&b-talenten van het moment. Hij werd geboren in Tampa, Florida, en werd opgevoed door zijn moeder die vanuit Jamaica emigreerde. Nadat ze haar zoon zag zingen in de kerk, verhuisde het stel naar Los Angeles.

Voordat hij van succes genoot als zanger, wist hij ook naam te maken op de app Vine: zijn talent trok meer dan een miljoen volgers. Eén van die volgers was zangeres Kehlani. Er bloeide een vriendschap en hij werd uitgenodigd voor het schrijverskamp voor Kehlani’s album ‘It Was Good Until It Wasn't’. Een album waar hij verantwoordelijk is voor maar liefst vier nummers.

Zijn eerste project, ‘COLORWAY’, toont de veelzijdigheid van Destin Conrad en gaat om het kunnen zijn wie hij wilt zijn. 

Support: Sasha Keable

Line-up

Grote Zaal

  • Destin Conrad
  • Sasha Keable
DESTIN CONRAD - UNPREDICTABLE feat. Kiana Ledé

DESTIN CONRAD

UNPREDICTABLE feat. Kiana Ledé

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma