Programma
De Presno website

dePresno

dePresno

woensdag 13 november 2019

woensdag 13 november 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Helaas heeft dePresno ons laten weten genoodzaakt te zijn om zijn concert op woensdag 13 november in Paradiso te annuleren. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie over hoe de gekochte tickets geretourneerd kunnen worden. Het statement luidt als volgt: "Due to unforeseen scheduling conflicts, dePresno has had to cancel his upcoming European tour. dePresno is deeply sorry for the disappointment he faces for this and hopes that you continue to enjoy his music."

Singer-songwriter dePresno groeide op in Bergen. De tweede stad van Noorwegen bracht eerder al grote muzieknamen als AURORA, Kygo en Kings of Convenience voort. Nu is het de beurt aan de nog jonge artiest om zijn soulvolle electro-pop wereldwijd kenbaar te maken. Met zijn warme croonerstem gidst de twintiger zijn luisteraars door zijn verhalende en pakkende nummers, waarin hij organische geluiden met elektronica mixt. Zo komt het dat hij ook wel wordt beschreven als de missende link tussen Jack Garrat en King Krule. Zijn debuutalbum 'Technicolor' kwam in april 2019 uit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • dePresno
Hqdefault 190709 112553

Mr. Big

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 190709 112553 1

Liquid Love

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma