Death grips web

Death Grips

Death Grips

maandag 12 juni 2023

maandag 12 juni 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd.

Na een pauze van drie jaar is het experimentele hiphoptrio Death Grips terug met nieuwe muziek en nieuwe liveshows. De formatie uit Sacramento, bestaande uit MC Ride (vocals), Zach Hill (drums en productie) en Andy Morin (keyboard en productie) maakt industriële, elektronische hiphop zonder conventies, waarbij MC Rides bijtende rapstijl 360 graden wordt versterkt door de noise- en punkbeïnvloede producties van de andere twee. Naast een beruchte livereputatie staat het trio ook bekend om buiten het podium chaos te zaaien: zo lekte de band uit onvrede met hun label zelf tweede album 'No Love Deep Web' via BitTorrent en kondigden ze in 2014 al aan te stoppen, om begin 2015 weer nieuwe muziek uit te brengen.

Na het laatste album 'Year of the Snitch' (2018) verscheen in 2019 nog 'Gmail and the Restraining Orders', een mixtape ter ere van het 30-jarig bestaan van Warp Records. Daarna werd het even stil rondom de drie, maar de band hintte via hun Instagram afgelopen december op nieuwe muziek én een wereldtournee.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Death Grips

Luister naar 'Year of the Snitch'

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma